UNIKÁTNÍ ČESKÉ KRÉMY S BIOAKTIVNÍMI ENZYMY
Patentovaná receptura od roku 2009
ANTI-PIGMENT
Anti-pigmentový krém s retinolem a výtažkem z japonské mandarinkové kúry na redukci pigmentových skvrn
do e-shopu
ANTI-PIGMENT
Vysoce hydratační denní krém. Pomáhá vyhlazovat vrásky. Poskytuje optimální hydrataci vysušené pleti. Efektivně koriguje červené žilky, pigmentové skvrny, rosaceu a kuperózu.
do e-shopu

CITRUS UNSHIU - EXTRACT

Citrus Unshiu Peel Extract se získává z kůry japonské mandarinky (Satsuma), citrusového inhibitoru tyrosinázy, jednoho z klíčových enzymů odpovědných za produkci melaninu. Extract pomáhá rozjasnit nerovnoměrný tón pleti, tmavé skvrny, pihy, skvrny a nedokonalosti pleti po akné.

RETINOL

Nejúčinnější bojovník za mladší a krásnější pleť. Retinol je čistou a nejsilnější formou vitaminu A. Vyskytuje se přirozeně v kůži a je zodpovědný za správnou obnovu buněk. Působí jako silný antioxidant.  Má vysokou schopnost minimalizovat počáteční příznaky stárnutí, jako je nerovnoměrná pigmentace, a to včetně poškození sluncem. Vyhlazuje jemné linky i vrásky, obnovuje buňky, díky čemuž dodává pleti přirozený jas. Hydratuje a také podporuje vlastní tvorbu kolagenu a elastinu, čímž pokožku vyplňuje a zpevňuje.

POTLAČUJE STÁRNUTÍ PLETI

Poskytuje velmi lehkou, širokospektrou ochranu proti slunci. Zabraňuje příznakům stárnutí a vzniku vrásek a pigmentových skvrn.

Vermione ANTI-PIGMENT

Vermione ANTI-PIGMENT 50 ml

Anti-pigmentový krém s retinolem

  • Výživný a vyhlazující krém obsahující výtažek z extraktu japonského citrusu mandarinky Unshiu a retinolu. 
  • Extrakt z Unshiu je bohatý na tyramin, jehož vlastností je bělicí účinek.
  • Pomáhá redukovat sluneční zabarvení, pigmentové skvrny související s věkem a pihy.
  • Vyběluje již vzniklé pigmentové skvrny a zároveň zabraňuje tvorbě nových.
  • Díky tomuto extraktu jsou pigmentové skvrny méně vyživovány a postupně blednou. Retinol stimuluje buněčnou obnovu pokožky, vyhlazuje jemné vrásky a omlazuje pleť.
  • Krém je plněn do speciálního podtlakového obalu s Airless systémem, který Vám zaručí kompletní spotřebu celého obsahu krému uvnitř balení.

pH: 5,0 – 7,0
Doporučená aplikace: 1-2x denně
Netestováno na zvířatech
Obsah: 50 ml

LÉKAŘ RADÍ

Než zařadíte retinol do svoji běžné skincare rutiny, doporučuji začít určitě s jeho menší koncentrací, kterou můžete časem navyšovat. Retinol je vhodný pro každý typ pleti. Ať máte pleť citlivou, trápí vás ekzém, psoriáza, rosacea nebo třeba akné, není používání retinolu vyloučené. Akorát buďte při jeho používání opatrnější. Retinol patří do skupiny retinoidů, což je určitá forma vitamínu A, která pomáhá zvýšit míru obnovy buněk a urychlit regeneraci pleti, efektivně sjednotit tón pleti, vyhladit vrásky vyvinuté v průběhu stárnutí pleti. Retinoidy nejsilněji působí na kolagen! Pomáhají snížit míru rozpadu kolagenu po působení slunečního záření a zároveň stimulují tvorbu nového kolagenu.

Přečtěte si, co lidé říkají o našich produktech

NA JAKÉ OBTÍŽE POMÁHÁ VERMIONE ANTI-PIGMENT?

Doporučené kombinace: 

Kontaktujte nás

© 2024 - Vermione. All rights reserved.